Dom > Новости > Sadržaj
Одржавање стола
- Jun 01, 2018 -

Мермер је лако за мрљање, користите мање воде за чишћење, редовно обришите влажном крпом са благим детерџентом, а затим обришите сувом и полирујте чистом меком крпом. Тешко издржљив мраморни намјештај је тешко руковати, може се обрисати челичном вуном, а затим полиран електричном млинчицом како би се обновио његов сјај. Или пажљиво обришите средством за чишћење течности, користите лимунов сок или сирће да бисте очистили мрље, али време за одлагање лимуна пожељно је не више од 2 минута, поновите ако је потребно, затим опере и осушите. За мање огреботине, на располагању су посебна мерила за чишћење и усисавање. Поред тога, стручњаци треба да се баве старим или вредним намештајем од мермера.


Нега столица

1. Избегавајте стављање чаша и прибора за јело пуну вруће воде или вруће супе директно на трпезарију, али их одвојите од стоног кондензатора или топлотно изолационог пода.

трпезаријски сто

трпезаријски сто

2, колико дуго ради топлотног радијатора на столу, остављајући траг белог круга, овај пут се може обрисати памучним ураном у нафте како би се обрисао, дуж трагова бијеле прљавштине брисати напред и назад као круг, треба лако уклоните трагове.

3, стаклени сто од бијеле прљавштине, све док неки у земљу прљавштину уље за мрље, а затим обришите старе чарапе може бити.

4, обојени дрвени стол и столице могу прво користити боју за комплементарно дјеловање у гребену, након што су боје сухе, а затим горњи слој лаког воска равномјерно.


Related Products