Dom > Новости > Sadržaj
Трпезаријски сто
- Jun 01, 2018 -

Прије свега, морамо утврдити колико је површина простора за трпезарију велика. Било да се ради о ресторану или дневној соби или радној соби која служи као ресторан, прво морамо да одредимо максималну површину коју може да користи простор за ручавање.Ако је површина куће велика и постоји посебан ресторан, можете изабрати стол са пуно смисла да се подударају са простором. Ако је подручје ресторана ограничено, а број динера није сигуран, а број динера може се повећати на одморима, најчешћи стил на тржишту данас је увлачни сто, то јест, на средини је покретна плоча , који се обично узима у средини табеле или се узима када се не користи. Не купујте екстра велики стол за трчање само три или четири пута годишње.


Мала породица са ограниченом површином може да дозволи столу да служи различитим улогама, као што је стола махжонга која се може користити као писање и забава. У породици без посебног ресторана, прва ствар коју треба узети у обзир јесте да ли тај сто може задовољити све чланове породице. Није баш згодно да се спакује. Због тога је најпогоднији склопиви трпезаријски сто на тржишту погоднији за избор.


Друго, можете одабрати према укупном стилу вашег дома. Ако је дневна соба луксузно уређена, трпезаријски сто би требао изабрати одговарајући стил, попут европског стила класичног стила; ако стил дневног боравка наглашава једноставност, можете размислити о куповини једноставног и елегантног стила стакла. Поред тога, стари сто не мора бити изгубљен. Под садашњим трендом природног стила, ако имате стари дрвени стари стол, можете га преместити у нови дом, све док је покривен комадом тканине с хармоничном бојом и декорацијом. Још један елегантан.


Related Products