Dom > Новости > Sadržaj
Одржавање столице за столице
- Jun 01, 2018 -

Највећа предност чврсте дрвене столице лежи у природном дрвеном зрну и разним природним бојама. Пошто је масивно дрво организам који непрекидно дише, препоручује се стављање у окружење које је угодно за температуру и влажност, а на површини мора да се стављају напици, хемикалије или прегријавани предмети како би се избегло оштећење природне боје површина дрвета. Ако је плочасти материјал Меланин, када је прљавштина више, користите разређени неутрални детерџент са топлом водом, прво обришите једном, а затим обришите чистом водом, не заборавите да обришите мрље воде меком сувом тканином, да бисте били потпуно обрисани, И затим користите восак за одржавање за полирање, чак и ако сте завршили, обратите пажњу на свакодневно чишћење и одржавање, како би се намјештај за дрво учинило безвременим.


Одржавање и одржавање дрвених столица

1: Обратите пажњу на чистоћу и одржавање поврћа. Редовно користите меку тканину од памука, да нежно обришите површину прашине у интервалима, тако да влажни памук вријеђује воду да разблажи прашину на углу стола и столица, а затим употребите чисту суву мекану памучну тканину. Избегавајте уклањање мрља алкохолом, бензином или другим хемијским растварачима.


2: Ако је површина обуће обојена, не трљајте је тешко. Користите топлу чајну воду да нежно уклоните мрље. Након што вода испарава, нанијети свјетлосни восак до првобитног дела, а затим га лагано тришати неколико пута како би се формирао заштитни филм.


Par: Бочни стол

Sledeći: ne

Related Products