Dom > Знање > Sadržaj
Мермер схоппинг округлог стола
- Jun 01, 2018 -

Изабери оцјену

Према величини дозвољених одступања, равности и угла дозвољене толеранције, као и појава квалитета, површинске завршне обраде и других индикатора. Мермерне плоче су подељене у три категорије: одлични производи, првокласни производи и квалификовани производи; степен и идентификација мермерних плоча углавном се препознају путем детекције инструмената и мерних алата.

Проверите квалитет слике

Различите врсте мермера имају различите изгледе. Због тога што је природни облик мермера, дефекти су неизбежни. Истовремено, предности и слабости опреме за обраду и мерних алата су такође узроци недостатака листа. Неке плоче нису пуне (искривљене или пукле), плоче имају дефекте (пукотине, блистере, мрље итд.), Спецификације тела плоче (као што су недостатак ивица и углова, тело није тачно) и тако даље. Према националним стандардима, свим мермерним плочама је дозвољено да имају одређене недостатке, али супериорни производи нису толико очигледни.

Пицкинг паттернс

Мермерне плоче су шарене, разноврсне боје и имају различите обрасце. Ово је управо шарм мермерних плоча. Тон боје је у основи исти, разлика у боји је мала, а леп образац је конкретан израз фине сорте, иначе ће озбиљно утицати на декоративни ефекат.

Детектује површински сјај

Ниво сјаја на површини мраморне плоче значајно ће утицати на декоративни ефекат. У принципу, полирана површина висококвалитетне мраморне плоче би требало да има сјајни сјај и јасно одражава сценографију. Међутим, због различитих хемијских састава мрамора различитих квалитета, разлика у сјајности ће бити одлична чак и за производе истог разреда. Наравно, површински сјај боје између различитих разреда истог материјала имаће и неке разлике. Поред тога, чврстоћа и апсорпција воде мраморних плоча су такође важни индикатори за оцјену квалитета мрамора.


Related Products