Dom > Знање > Sadržaj
Како одабрати сто за кафу
- Jun 01, 2018 -

1, нијансе светлости: и мирно, тамно тамно дрво намештај, погодно за већи класични простор.


2, величина простора: величина простора је да размотри избор величине основе табеле каве. Простор је мали, овални мали столни сто је бољи, мекани облик, простор изгледа опуштен и без осећаја савјести. Ако сте у великом простору, можете узети у обзир додавање великог стола са главним софом. Поред тога, можете изабрати и високу бочну столу као мали, функционалан, украсни чајни сто поред једне столице у дневној соби, да бисте додали још забаве у простор. И промените се.


3, сигурносне перформансе: Пошто се сточић за кафу поставља на место где често ходају, стога третирање угла стола захтијева посебну пажњу, посебно када дјеца код куће посвећују више пажње.


4, стабилно или мобилно: Опћенито, велики столни сто поред сједеће собе не може увијек да се помера, па обратите пажњу на стабилност стола за чај; и ставите мали стол за сто поред рукохвата случајно се користи у више случајева, можете одабрати стил Вхеел.


5, обратите пажњу на функционалност: Поред лепе декорације сточне хране, али и чаја, мале хране и сл., Такође треба обратити пажњу на своју функцију ношења и складиштење. Ако је соба мала, можете размислити о куповини столице са функцијом складиштења или функцијом изложбе која се прилагођава потребама гостију.


Related Products